Personlig coaching

PERSONLIG COACHING 

Personlig utveckling på vägen mot

ditt bästa genuina jag

 

Josefin Haraldsson leder coachingprogram för personlig utveckling - i Göteborg eller online

Vill du bli bättre på att förstå varför du reagerar och agerar som du gör?  Vill du komma över hindren för att blomma ut, vara den du egentligen är och nå din fulla potential? Vill du få andra att vara sina bästa jag? Då är coaching hos Genuin rätt för dig.

 

Min coaching passar dig med stark drivkraft att utveckla och utvecklas. Hos mig får du tid att stanna upp och reflektera över dig själv och dina egna beteenden.

 

Vi kan kalla det livscoaching, karriärcoachning eller samtalscoaching, men hos mig handlar det om DIG som person. Därför kallar jag det helt enkelt för personlig coaching.


 

GENUIN HJÄLPER DIG ATT:

  • förstå varför du reagerar och agerar som du gör
  • bättre förstå dig själv och andra
  • ta dig ur oönskade beteendemönster
  • vara mer förlåtande mot dig själv
  • se dina egna och andras styrkor
  • upptäcka och acceptera alla dina sidor i din personlighet
  • upptäcka nya vägar och möjligheter
  • komma över dina mentala hinder
  • bli den du egentligen är
  • se dina medmänniskor ur helt nya synvinklar

Individuella coachingprogram för personlig utveckling


Genuins program i personlig utveckling ger dig möjlighet att stanna upp och reflektera över dig själv och dina egna beteenden. Programmet riktar sig till privatpersoner som vill utvecklas i olika roller, situationer och relationer. Det är trevligt att träffas personligen i verkliga livet, men om du inte har möjlighet att träffas i Mölnlycke utanför Göteborg så kan du välja att gå coachingprogrammet on-line.

 

Eftersom jag fokuserar på dig som person är coachingen alltid individanpassad. Det är du som bestämmer vad vi ska prata om, vi fokuserar på dina viktigaste frågor.

 

Individuell personlig coaching hålls med träffar öga mot öga hos mig i Mölnlycke utanför Göteborg eller där du vill. Det viktiga är att vi är i en miljö där du känner dig bekväm och vi kan prata ostört. Om du inte har möjlighet att träffa mig i verkligheten så kan du välja att gå programmet on-line.

 

Genuins coachingprogram: Mitt bästa genuina jag

 

Ett coachingprogram hos Genuin garanterar dig nya perspektiv och insikter om dig själv. Du blir mer genuin genom att acceptera, försonas och omfamna alla delar av dig själv samt ditt förflutna. När du är genuin är du som bäst, du mår som bäst och presterar som bäst.


Coachingprogrammet Mitt bästa genuina jag omfattar 6 träffar, fördelade över 2-4 månader.  Vi samtalar varannan eller var tredje vecka och du får även hemuppgifter mellan träffarna. Självklart finns jag tillgänglig per e-mail och telefon mellan träffarna också. Programmet skräddarsys alltid efter just dina behov och frågeställningar.

 

PRAKTISK INFORMATION

Omfattning: 6 träffar, med 2–3 veckors mellanrum. Frivilliga hemuppgifter.

Plats: Kursen hålls i Genuins lokal i Mölnlycke.

Avgift: 7 950 kr. Hela avgiften betalas mot faktura före programstart.

Start: Kontakta mig så kommer vi överens om dagar och tider för coachingprogrammet.


Genuins coachingprogram: Mitt bästa genuina jag - On-line

 

Genuins coaching program on-line följer samma upplägg som för programmet med fysiska möten, med enda skillnaden att vi ses via videosamtal, med hjälp av verktyget Zoom (som är mycket lätt att använda). Dina hemuppgifter får du via e-mail.

 

PRAKTISK INFORMATION

Omfattning: 6 träffar, med 2-3 veckors mellanrum. Frivilliga hemuppgifter.

Plats: Programmet genomförs online via Teams (videosamtal). Du behöver tillgång till en uppkopplad dator/surfplatta eller mobiltelefon. 

Avgift: 7 950 kr. Hela avgiften betalas mot faktura före programstart.

Start: Kontakta mig så kommer vi överens om dagar och tider för coachingprogrammet.

Genuina boktips för personlig utveckling:

 

Livet inifrån och ut (Michael Neill)

I denna banbrytande bok delar den amerikanska supercoachen Michael Neill med sig av en häpnadsväckande förståelse om hur livet fungerar. Mycket tankeväckande!


The Chimp Paradox (Steve Peters)

En lekfull och samtidigt utmanande bok om hur våra hjärnor fungerar och varför vi agerar och reagerar som vi gör. Skriven av Steve Peters, brittisk Professor i psykiatri.


Att leva ett liv inte vinna ett krig: om acceptans (Anna Kåver)

En av många bra och lättlästa böcker av Anna Kåver, psykolog och psykoterapeut, specialiserad på KBT. Denna handlar om det ofta provocerande begreppet acceptans som är så viktigt för oss för att kunna finna ro, lugn och lycka i vardagen och i livet.


Oro: att leva med tillvarons ovisshet (Anna Kåver)

Ännu en fin bok av Anna Kåver, denna gång om oro – ett stort hinder i livet för många av oss. Boken ger också intressanta beskrivningar av andra vanliga känslor. 


Omgiven av idioter (Thomas Erikson)

En mycket uppmärksammad bok, både hyllad och kritiserad, om olika beteendestilar. Bokens innehåll utgår inte ifrån vetenskapliga studier, men igenkänningsfaktorn i beskrivningarna är mycket hög. Boken kan vara till stor hjälp om du vill förstå dig själv och andra bättre. Varning för generalisering och etikettering!


Utveckla dig genom personlig coaching i Göteborg